Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Tiina Järvilehto konsernin johtoryhmän jäseneksi

Tiina Järvilehto konsernin johtoryhmän jäseneksi

Alma Media Oyj                Pörssitiedote   19.12.2016, klo 13.10

Tiina Järvilehto konsernin johtoryhmän jäseneksi

Alma Median yhteismyynnin (Alma mediaratkaisut) johtaja, KTM Tiina Järvilehto (46) on nimitetty Alma Median konsernijohtoryhmän jäseneksi vuoden 2017 alusta. Järvilehto on toiminut Alma Median mainostaja-asiakkaita palvelevan myynti- ja kehitysorganisaation vetäjänä vuodesta 2014 ja ennen sitä työskenteli sekä Kauppalehden että Iltalehden mediamyynnin johtajana.

”Alma-tasoisen myynnin ja markkinoinnin merkitys Alman menestykselle on ollut erittäin suuri viime vuosina. Tiina Järvilehto on tehnyt hienoa työtä yhteismyynnin johtajana, ja hän jatkaa tätä työtä nyt konsernin johtoryhmässä”, kommentoi Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

”Asiakkaan menestys on kaiken toimintamme keskiössä. Alman vahvojen brändien sekä vahvan liiketoimintojen yhdessä tekemisen kautta mahdollistamme kasvua asiakkaillemme myös jatkossa”, Tiina Järvilehto sanoo.

Lisätietoja:
Kai Telanne, toimitusjohtaja, Alma Media, puh. 010 665 3500
Tiina Järvilehto, johtaja, Alman valtakunnallinen mediamyynti Alma Mediaratkaisut (AMR), puh. 010 6652015

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti
Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 400 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 19.12.2016, 13:11
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli