Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj:n vuoden 2016 arvonalennustestauksen lopputulos

Alma Media Oyj:n vuoden 2016 arvonalennustestauksen lopputulos

Alma Media Oyj                          Pörssitiedote              19.12.2016 klo 16.10

ALMA MEDIA OYJ:N VUODEN 2016 ARVONALENNUSTESTAUKSEN LOPPUTULOS

Alma Media on saanut päätökseen säännönmukaiset vuotuiset arvonalentumistestaukset konsernissa. Testausten tuloksena yhtiö kirjaa konsernitilinpäätökseen yhteensä 3,0 miljoonan euron arvonalennuksen vuoden 2016 neljännelle neljännekselle sekä 2,3 milj. euron kuluvarauksen tyhjiin toimitiloihin liittyen. Liikearvoon ja aineettomiin hyödykkeisiin tehtävä arvonalennus kohdistuu Alma Regionsin Lapin ja Alma Talent Ruotsin liiketoimintoihin.

Arvonalentumiskirjaus ja tyhjiin toimitiloihin kohdistuva kuluvaraus raportoidaan Alma Median neljännen neljänneksen tuloksessa oikaistuna eränä. Alma Media julkistaa neljännen neljänneksen osavuosikatsauksen ja tilinpäätöstiedotteen vuodelta 2016 10.2.2017. Yhtiö pitää ennallaan osavuosikatsauksessa 28.10.2016 antamansa arvion, jonka mukaan vuoden 2016 liikevaihdon ja oikaistun liikevoiton arvioidaan kasvavan selvästi vuoden 2015 tasosta.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen

Viestintäjohtaja

Lisätietoja:

Juha Nuutinen, talousjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 438 0984

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 400 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 19.12.2016, 16:10
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli