Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media lunastaa toimitila- ja tuotantokiinteistön Tampereella

Alma Media lunastaa toimitila- ja tuotantokiinteistön Tampereella

Alma Media Oyj                                                    Pörssitiedote   24.10.2016 klo 16.40

ALMA MEDIA LUNASTAA TOIMITILA- JA TUOTANTOKIINTEISTÖN TAMPEREELLA  

Alma Medialla on voimassa oleva vuokrasopimus DNB Bank ASA:n kanssa koskien toimitila- ja tuotantokiinteistöä Patamäenkatu 7:ssä Tampereella. Alma Media on ilmoittanut 24.10.2016 käyttävänsä sopimukseen sisältyvän katkaisuoption ja lunastaa kiinteistön. Kiinteistökauppa, sen rahoitus ja kirjaus Alma Median taseeseen toteutuu lokakuussa 2017, ja on arvoltaan 14,5 milj. euroa.

Kaupan myötä poistuvat vuokrakulut ja syntyvät poistot ovat kokoluokaltaan yhteneväisiä. Tilan vuokrasopimukseen liittyvä vuokravastuu on esitetty Alma Median vastuissa. Lunastettava kiinteistö on vanha Aamulehden toimitila- ja painokiinteistö, jonka tilat ovat kokonaisuudessaan vuokrattu Alma Median ulkopuolelle. Kiinteistön vuokrausaste on tällä hetkellä 80 prosenttia. Kiinteistön vuokrattava kokonaispinta-ala on noin 18 500 m2.

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi 

Lisätietoja:

Talous- ja rahoitusjohtaja Juha Nuutinen, puhelin 010 665 3873

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Uusi Suomi, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 400 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 24.10.2016, 16:40
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli