Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Dagmar Suissa nimitetty Alma Median henkilöstön kehityksestä vastaavaksi johtajaksi

Dagmar Suissa nimitetty Alma Median henkilöstön kehityksestä vastaavaksi johtajaksi

Alma Media                       Lehdistötiedote                                                             13.9.2016 12.00

DAGMAR SUISSA NIMITETTY ALMA MEDIAN HENKILÖSTÖN KEHITYKSESTÄ VASTAAVAKSI JOHTAJAKSI

Alma Media lisää panostustaan henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen ja on nimittänyt Dagmar Suissan henkilöstön kehittämisestä vastaavaksi (HRD) johtajaksi.

Dagmar Suissa siirtyy tehtävään Alma Median tsekkiläisen tytäryhtiön LMC:n HR-johtajan tehtävästä. Ennen LMC:tä Dagmar Suissa on työskennellyt erilaisissa HR-johtotehtävissä muun muassa Marks & Spencer CEE:n, mBankin ja Inbevin palveluksessa.

Dagmar Suissa vastaa tehtävässään Alma Median konsernitasoisesta henkilöstön kehittämisestä ja raportoi konsernin henkilöstöjohtajalle Virpi Juvoselle. Suissa työskentelee sekä Helsingissä että Prahassa.

Lisätietoja:
Virpi Juvonen, henkilöstöjohtaja, puh. +358 10 665 2046
Dagmar Suissa, HRD-johtaja, puh. +420 725 533 611

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 400 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 13.9.2016, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli