Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media vahvistaa digimainonnan kehitystä yhteistyössä AppNexuksen kanssa

Alma Media vahvistaa digimainonnan kehitystä yhteistyössä AppNexuksen kanssa

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote                         8.9.2016

ALMA MEDIA VAHVISTAA DIGIMAINONNAN KEHITYSTÄ YHTEISTYÖSSÄ APPNEXUKSEN KANSSA

Digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni Alma Media sekä johtava riippumaton mainosteknologiaratkaisuja tarjoava teknologiayhtiö AppNexus aloittavat yhteistyön ja Alma Media ottaa käyttöön AppNexus Publisher Suite –tuoteperheen digimainonnan infrastruktuurikseen. Yhteistyö vahvistaa Alman strategiaa digitaalisen mainonnan edelläkävijänä.

Uusi teknologia uudistaa ja tehostaa Alman digimainonnan hallinnointia, optimointia, ennustamista, tuottoanalysointia ja ohjelmallisen ostamisen tekemistä. Uusi digimainonnan jakelujärjestelmä otetaan käyttöön Alman uutis- ja lifestylemedioiden sekä markkinapaikkojen muodostamassa mediaverkostossa kokonaisuudessaan vuoden 2016 aikana. Jakelujärjestelmä kattaa desktop-, mobiili- ja videomainonnan. Alma-verkosto on yksi Suomen suurimmista mediaverkostoista. Alma tavoittaa eri medioidensa kautta 80 % 15–74 -vuotiaista suomalaisista (Lähde: TNS Atlas 7-12/2015).

Yhteistyö tarjoaa Almalle entistä paremmat mahdollisuudet viedä eteenpäin digimainonnan liiketoimintaa; se muun muassa nopeuttaa digitaalisten mainostuotteiden kehittämistä ja markkinoille tuontia ja tehostaa operatiivista toimintaa.

”Yhteistyömme AppNexuksen kanssa tukee Alman digitaalisen, datalähtöisen kehitysstrategian toteuttamista”, Alma Median digimainonnan palveluiden ja kehityksen johtaja Johanna Vartiainen sanoo. ”Kokonaisvaltainen järjestelmä tuo aiempaa paremmin mainostajien tarjolle Alman laajan, monipuolisen ja maantieteellisesti koko Suomen kattavan tuotetarjooman. Lisäksi se parantaa Alman mainosinventaarin hallintaa ja tuo käyttöömme uusia mekanismeja mainonnan ohjelmallisen ostamisen ja myymisen kehittämiseksi.”

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Euroopan digitaalisten julkaisijoiden kärkijoukkoihin kuuluvan Alma Median kanssa,” AppNexus Publisher Technology Groupin myynti- ja asiakkuusjohtaja JC Conti sanoo. ”Yhteistyö on tärkeä askel AppNexukselle, joka on laajentamassa liiketoimintaansa Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa. Olemme ainoa yritys, joka tarjoaa riippumattoman ja kokonaisvaltaisen monetisointiratkaisun julkaisijoille.”

Lisätietoja antavat:
Alma Media, Johanna Vartiainen, digimainonnan palveluiden ja kehityksen johtaja, p. 050 5141952
AppNexus, JC Conti, Publisher Technology Groupin myynti- ja asiakkuusjohtaja, p. +41 79 558 0531

ALMA MEDIA
Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

APPNEXUS
AppNexus on teknologiayhtiö, joka mahdollistaa ja optimoi digimainonnan reaaliaikaisen myynnin ja ostamisen. Yritys tarjoaa tehokkaan, reaaliaikaisen päätöksentekoalustan, joka tukee sen keskeisimpiä tuotteita. Tuotteiden avulla julkaisijat voivat kasvattaa tuottoaan ja markkinoijat ja toimistot toteuttaa älykkäitä, räätälöityjä kampanjoita datan ja koneellisen oppimisen avulla. AppNexuksen päätoimipiste on New Yorkissa, ja sillä on yli 1 000 työntekijää viidessä eri maanosassa. Lisätietoja saat seuraamalla AppNexusta sosiaalisessa mediassa (@AppNexus) tai käymällä sivustolla appnexus.com.

  • Julkaistu: 8.9.2016, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli