Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Ulf Magnusson Alma Median Ruotsin yhtiön johtoon

Ulf Magnusson Alma Median Ruotsin yhtiön johtoon

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote                        15.8.2016 klo 15.30


ULF MAGNUSSON ALMA MEDIAN RUOTSIN YHTIÖN JOHTOON

Ulf Magnusson (s. 1959) on nimitetty Alma Talentiin kuuluvan Talentum Sweden Ab:n toimitusjohtajaksi 15.8.2016 alkaen.

Magnusson on aiemmin toiminut Alma Talentiin kuuluvan Objektvision Ab:n toimitusjohtajana vuodesta 2010 ja hän jatkaa toistaiseksi myös tämän tehtävän hoitamista. Tätä ennen Magnusson on toiminut pitkään Eniro Ab:lla erilaisissa myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen tehtävissä.

– Ulf Magnusson on digitaalisen median pioneeri ja hän on tehnyt erittäin tuloksekasta työtä Objektvisionissa. Uskon, että hän on oikea henkilö viemään Ruotsin medialiiketoimintaa uuteen vaiheeseen, kehittämään myyntiä ja integroimaan Talentum Sweden Alma Mediaan, sanoo Juha-Petri Loimovuori, Alma Talentin toimitusjohtaja.

– Uskon, että Talentum Swedenillä on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä tästä eteenpäin ottaen huomioon henkilöstömme ensiluokkainen ammattitaito ja yhtiömme vahvat brändit, Ulf Magnusson, Talentum Swedenin uusi toimitusjohtaja sanoo.

Lisätiedot:
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Alma Talent  +358 500 511036, juha-petri.loimovuori@almamedia.fi
Ulf Magnusson, toimitusjohtaja, Talentum Sweden Ab +46 70 5690928, ulf.magnusson@objektvision.se

Alma Media lyhyesti
Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 15.8.2016, 15:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli