Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Talouselämän päätoimittaja vaihtuu

Talouselämän päätoimittaja vaihtuu

Alma Media Oyj                 Lehdistötiedote                   22.6.2016 klo 09.00

TALOUSELÄMÄN PÄÄTOIMITTAJA VAIHTUU

Alma Median kustantaman Pohjoismaiden suurimman talouden viikkolehden Talouselämän päätoimittaja Reijo Ruokanen jättää tehtävänsä ja siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Ruokanen aloittaa Otavamedia Oy:n kustantaman Tekniikan Maailman päätoimittajana syyskuun alussa.

– Reijo Ruokanen on tehnyt Talouselämän päätoimittajana hienoa työtä ja saavuttanut lukijakunnan suuren suosion. Olisin erittäin mielelläni nähnyt hänet mukana tiimissä rakentamassa uutta Alma Talentia, mutta nyt toivotan onnea ja menestystä uuteen tehtävään, sanoo Alma Talent Oy:n toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori.

– Laatujournalismille on yhä kysyntää. Siitä Talouselämä on erinomainen esimerkki. Levikki on kasvanut, vaikka Suomen talous on kärsinyt ennätyksellisen pitkästä matalasuhdanteesta. On ollut etuoikeus saada tehdä Talouselämää yhdessä lukijoiden ja toimituksen kanssa. Ikävä tulee, sanoo Reijo Ruokanen.

Talouselämän uuden päätoimittajan haku käynnistyy heti. Ruokasen työsuhteen päätyttyä Talouselämän vt. päätoimittajana toimii toimituspäällikkö Emilia Kullas.

Lisätietoja:

Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja Alma Talent, +358 500 511036
Reijo Ruokanen, päätoimittaja Talouselämä, +358 40 3424350

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.6.2016, 09:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli