Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Välitystuomio Talentumin vähemmistöosakkeita koskevassa lunastusmenettelyssä – osakkeen lunastushinnaksi päätettiin 1,42 euroa

Välitystuomio Talentumin vähemmistöosakkeita koskevassa lunastusmenettelyssä – osakkeen lunastushinnaksi päätettiin 1,42 euroa

Alma Media Oyj                     Pörssitiedote                    8.6.2016 klo. 13.50

VÄLITYSTUOMIO TALENTUMIN VÄHEMMISTÖOSAKKEITA KOSKEVASSA LUNASTUSMENETTELYSSÄ – OSAKKEEN LUNASTUSHINNAKSI PÄÄTETTIIN 1,42 EUROA

Tätä pörssitiedotetta ei saa julkaista tai levittää, kokonaan tai osittain, suoraan tai välillisesti, Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai missään muussa sellaisessa maassa, jossa sen julkaiseminen tai levittäminen olisi soveltuvan sääntelyn vastaista tai edellyttäisi muita toimenpiteitä Suomen lainsäädännön mukaisten vaatimusten lisäksi.

Keskuskauppakamarin lunastuslautakunnan nimeämä välimiesoikeus on 7.6.2016 antanut päätöksensä Talentum Oyj:n (”Talentum”) vähemmistöosakkeenomistajien osakkeita koskevassa lunastusmenettelyssä. Välimiesoikeus on antanut päätöksen, jonka mukaan Talentumin osakkeen lunastushinta on 1,42 euroa osakkeelta.

Lunastushinta vastaa Alma Media Oyj:n (”Alma Media”) Talentumin osakkeita koskevassa vapaaehtoisessa julkisessa ostotarjouksessa tarjoamaa hintaa 1,42 euroa osakkeelta.

Päätöksestä voi valittaa 60 päivän kuluessa välitystuomion rekisteröimisestä.

Alma Media on toteuttanut syyskuussa 2015 julkistamansa ostotarjouksen ja saanut välimiesoikeuden päätöksellä omistusoikeuden välimiesmenettelyn kohteena oleviin Talentumin osakkeisiin osake­yhtiölain 18 luvun 6 §:n mukaisesti. Talentumin osakkeet on poistettu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalta 21.4.2016.

ALMA MEDIA OYJ
HALLITUS

Lisätietoja:
Lakiasiainjohtaja Mikko Korttila, puh. 010 665 2201

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.almam

  • Julkaistu: 8.6.2016, 13:50
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli