Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Talentum Sweden Ab:n henkilöstöneuvottelut päätökseen

Talentum Sweden Ab:n henkilöstöneuvottelut päätökseen

Alma Media Oyj                          Lehdistötiedote                          8.6.2016

TALENTUM SWEDEN AB:N HENKILÖSTÖNEUVOTTELUT PÄÄTÖKSEEN

14. huhtikuuta aloitettu henkilöstöneuvottelu (MBL) on saatu päätökseen Talentum Swedeniin kuuluvissa yhtiöissä. Tavoitteena olivat kustannussäästöt sisällöntuotannossa sekä journalistisen organisaation muutos vastaamaan digitaalisen median vaatimuksia.

Neuvottelun piirissä oli 47 henkilöä. Uudelleenorganisoinnin myötä työntekijöiden määrä vähenee 11 hengellä kuluvan vuoden aikana. Vähennykset toteutetaan luonnollisen vaihtuvuuden, vapaaehtoisten eläköitymisten sekä vapaaehtoisten eropakettien kautta. Ketään ei irtisanottu ja neuvottelu päättyi sovinnollisena.

– Talentum, kuten koko toimiala, on haasteellisessa tilanteessa kun kuluttajien käyttäytyminen digitalisoitumisen myötä muuttuu nopeasti. Tarvitsemme entistä joustavamman organisaation ja osaavamman tavan tehdä journalistista työtä myös digitaalisissa medioissa, sanoo Peter Edhäll, Talentum Media Ab:n varatoimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Juha-Petri Loimovuori, +358 500 511036, toimitusjohtaja, Alma Talent Oy
Peter Edhäll +46 70772 5142, varatoimitusjohtaja Talentum Sweden

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 8.6.2016, 14:25
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli