Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Mediapartners enemmistöomistajaksi remontti- ja rakennustöiden markkinapaikka Urakkamaailma.fi:hin

Alma Mediapartners enemmistöomistajaksi remontti- ja rakennustöiden markkinapaikka Urakkamaailma.fi:hin

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote 2.6.2016

ALMA MEDIAPARTNERS ENEMMISTÖOMISTAJAKSI REMONTTI- JA RAKENNUSTÖIDEN MARKKINAPAIKKA URAKKAMAAILMA.FI:HIN

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy on tehnyt lisäsijoituksen Urakkamaailma.fi:hin ja nostanut omistuksensa 51 prosenttiin 30 prosentista. Osapuolet eivät julkista osakkeiden hintaa. Urakkamaailma.fi on vuonna 2012 lanseerattu palvelu, jonka avulla kuluttajat ja taloyhtiöt voivat löytää taustatarkistettuja urakoitsijoita arvosteluineen kaikkiin remontti- ja rakennustöihin. Vuonna 2014 Urakkamaailma.fi sai vuoden verkkokauppa -kunniamaininnan.

Urakkamaailma.fi on kasvanut Suomen käytetyimmäksi remonttien kilpailutuskanavaksi ja siihen on rekisteröitynyt lähes 4000 urakoitsijaa. Jokaiseen jätettyyn tarjouspyyntöön tulee keskimäärin neljä tarjousta. Vuonna 2015 palvelun kautta kilpailutettiin koti- ja taloyhtiöremontteja sekä muiden työmaiden urakkatöitä n. 50 miljoonalla eurolla.

– Yhteistyömme tavoitteena on palvella paremmin Urakkamaailma.fi:n sekä Mediapartnersin omistaman Etuovi.comin asiakkaita. Etuovi.com tavoittaa runsaasti remontointia suunnittelevia kuluttajia tuoden näin lisää asiakkaita Urakkamaailma.fi:n urakoitsijoille, ja toisaalta Urakkamaailma.fi tarjoaa Etuovi.com palvelun käyttäjille kanavan saada urakoilleen tekijä helposti ja luotettavasti, Alma Mediapartnersin toimitusjohtaja Riikka Wulff sanoo.

– Yhteistyön syveneminen Alma Mediapartnersin ja Etuovi.comin kanssa luo entistä paremmat kasvumahdollisuudet Urakkamaailmalle. Kasvumme on ollut vahvaa ja tavoitteenamme on yhdessä lähiaikoina nousta jokaisen remontoivan kuluttajan ja taloyhtiön tietouteen.Yhteistyökumppanuus Etuovi.comin kanssa tukee tässä tavoitteessa meitä hienosti, Urakkamaailma.fi:n perustaja Kalle Koivuniemi sanoo.

Lisätietoja:
Riikka Wulff, toimitusjohtaja Alma Mediapartners Oy, puh. 010 665 3519
Kalle Koivuniemi, toimitusjohtaja, Urakkamaailma.fi, puh. 044 7345605

Alma Media lyhyesti
Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 2.6.2016, 15:40
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli