Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Talentin tapahtumaliiketoiminta lopetetaan Tanskassa

Alma Talentin tapahtumaliiketoiminta lopetetaan Tanskassa

Alma Media Oyj                                                      Lehdistötiedote                        1.6.2016

ALMA TALENTIN TAPAHTUMALIIKETOIMINTA LOPETETAAN TANSKASSA

Alma Median tapahtumaliiketoimintaan erikoistunut tytäryhtiö FYI Events Denmark ApS lopettaa toimintansa Tanskassa. FYI Events Denmarkin palveluksessa on ollut täysipäiväisesti viisi henkilöä. Toiminta aloitettiin Tanskassa vuonna 2010, mutta yhtiö ei ole viime vuosina saavuttanut riittävää kannattavuustasoa. Osa FYI Events Denmarkin järjestämistä tapahtumista siirtyy Talentum Events AB:n vastuulle.

FYI Events Denmark ApS kuuluu Alma Talent- liiketoimintayksikköön, mikä muodostui Alma Median ja Talentumin liiketoimintojen yhdistyessä.

Lisätietoja: johtaja Tapio Teppo, Alma Talent, Events-liiketoiminto, puh. 040 737 1471

Alma Media lyhyesti
Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 1.6.2016, 16:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli