Alma Media > Uutinen > Alman juoksukoulu taas liikkeessä

Alman juoksukoulu taas liikkeessä

Alma Trail Runners Club juoksee taas – jo kolmatta kertaa. Juoksukouluun osallistuu tänä vuonna tusinan verran suurimpien mainostajien markkinointijohtoa sekä media- ja mainostoimistokentän edustajaa. Useimmilla heistä on jonkinlaista juoksutaustaa, mutta polkujuoksu lajina on monelle uusi.

Alma Trail Runners Clubin osallistujia Espoon Puolarmaarin maisemissa keskiviikkona.

 

Polkujuoksussa (trail running) taivalta taitetaan nimensä mukaisesti metsäpolkuja pitkin vallitsevissa oloissa, vaihtelevilla alustoilla ja korkeuserometrejä keräten, joten esimerkiksi puolimaratonin suoritusaika venyy helposti 1,5-2 -kertaiseksi katupuolikkaan aikaan verrattuna.

Klubilaisten tähtäimessä on oppia polkujuoksun salat ja selviytyä elokuussa Pyhätunturilla juostavan tunturimaratonin tai puolikkaan maaliin. Koululaisia valmentaa seikkailujuoksija Jukka Viljanen ja isännöi almalaisten puolelta myyntijohtaja Tuomas Avonius Alma Mediaratkaisuista. 

Klubin toiminta liittyy Alman strategiaan tarjota mainostaja-asiakkailleen tavanomaisesta poikkeava yhdessäolomuoto, kannustaa terveisiin elämäntapoihin sekä samalla syventää henkilökohtaisia suhteita alan toimijoihin. Samalla osallistujille välitetään ajankohtaista tietoa Alman tarjonnasta mainostajille.

Rauno Heinonen:,teksti ja kuvat

 

  • Julkaistu: 19.5.2016, 17:22
  • Kategoria: Uutinen

Jaa artikkeli