Alma Media > Uutinen > JM Tieto Kauppalehti mukana ICTexpo 2016 -tapahtumassa

JM Tieto Kauppalehti mukana ICTexpo 2016 -tapahtumassa

JM_Tieto_ICTexpo_2016

JM Tieto Kauppalehti järjestää iltapäiväseminaarin, jossa tietojohtamisen ammattilaiset kertovat näkökulmiaan ja jakavat tietämystään tietojohtamisesta ja asiakkuuksienhallinnasta. Seminaari järjestetään torstaina 28.4.2016 klo 14.30–16.00 ICTexpo 2016 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa,

Seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka kokevat hyötyvänsä liiketoiminnassaan uusista näkökulmista ja ratkaisuista, jotka luovat aidosti kilpailukykyä.

Seminaariohjelma 

Klo 14.30–15.15 ”Vahvuus tulee valinnoista”, Marko Viljanen, liiketoimintajohtaja, JM Tieto Kauppalehti
Klo 15.15–16.00 ”Asiakkuudenhallinta organisaation kilpailutekijänä”, Turkka Yli-Hakala, myyntijohtaja, JM Tieto Kauppalehti 

Lisätiedot

JM Tieto Kauppalehden löydät Iltapäiväseminaarin lisäksi messuilta 27.–28.4 klo 9–16 osastolta 3e37, aivan SOLVE-IT -lavan läheisyydestä. Luennoitsijamme vastaavat mielellään kysymyksiin ja osastolta löydät ammattitaitoisen tiimimme, joka on tapahtumassa juuri sinua varten.

JM Tieto Kauppalehti on myyntiä tekevä asiantuntijaorganisaatio, jonka asiakkaat ovat pääasiassa teollisuuden, tukkukaupan sekä ICT- ja asiantuntijapalveluiden toimialoilta. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä markkinoinnissa ja myynnissä tiedon avulla. Olemme pitkän linjan B2B-puolen asiantuntijaorganisaatio, jossa asiakas on aina keskiössä. JM Tieto liittyi osaksi Alma Mediaa vuonna 2015.

Seminaariin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä: Jenna Sirkka, JM Tieto Kauppalehti, p. 050 43 111 43 jenna.sirkka(a)almamedia.fi

Katso kaikki Alma Median tuotteet ja palvelut
JM Tieto Kauppalehti -verkkosivut

  • Julkaistu: 26.4.2016, 16:30
  • Kategoria: Uutinen

Jaa artikkeli