Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Nasdaq Helsingin listauskomitea on tehnyt päätöksen Talentum Oyj:n osakkeiden poistamisesta pörssilistalta

Nasdaq Helsingin listauskomitea on tehnyt päätöksen Talentum Oyj:n osakkeiden poistamisesta pörssilistalta

Alma Media Oyj               Pörssitiedote                                              21.4.2016 klo. 13.50

NASDAQ HELSINGIN LISTAUSKOMITEA ON TEHNYT PÄÄTÖKSEN TALENTUM OYJ:N OSAKKEIDEN POISTAMISESTA PÖRSSILISTALTA JA JULKISEN KAUPANKÄYNNIN LOPETTAMISESTA TALENTUM OYJ:N OSAKKEELLA

Talentum Oyj (”Talentum”) on 14.4.2016 tiedottanut jättäneensä Nasdaq Helsingin listauskomitealle hakemuksen julkisen kaupankäynnin lopettamisesta Talentumin osakkeella sekä osakkeen poistamisesta pörssilistalta. Hakemuksessa pyydettiin osakkeen poistamista Nasdaq Helsingin pörssilistalta mahdollisimman pian listauskomitean päätöksen jälkeen.

Nasdaq Helsingin listauskomitea on tänään 21.4.2016 tehnyt päätöksen Talentumin edellä mainitun hakemuksen johdosta ja julkaissut asiaa koskevan erillisen tiedotteen. Kyseisen päätöksen mukaan Talentum poistetaan pörssilistalta. Talentumin osakkeet ovat viimeisen kerran listalla torstaina 21.4.2016.

ALMA MEDIA OYJ
HALLITUS

Lisätietoja:
Lakiasiainjohtaja Mikko Korttila, puh. 010 665 2201

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti
Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 21.4.2016, 13:50
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli