Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Talentum Oyj hakee osakkeiden poistamista pörssilistalta

Talentum Oyj hakee osakkeiden poistamista pörssilistalta

Alma Media Oyj                  Pörssitiedote                                         14.4.2016 klo. 12.45

TALENTUM OYJ HAKEE OSAKKEIDEN POISTAMISTA PÖRSSILISTALTA

Talentum Oyj (”Talentum”) on 22.3.2016 tiedottanut, Alma Media Oyj:n (”Alma Media”) asettaneen välimiesoikeuden hyväksymän vakuuden Talentumin vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyyn liittyen ja siten saaneen omistusoikeuden kaikkiin Talentumin osakkeisiin osakeyhtiölain 18 luvun 6 §:n mukaisesti.

Talentumin hallitus on päättänyt hakea julkisen kaupankäynnin lopettamista Talentumin osakkeella sekä osakkeen poistamista pörssilistalta. Talentum on jättänyt asiaa koskevan hakemuksen Nasdaq Helsingin listauskomitealle. Hakemuksessa pyydetään osakkeen poistamista Nasdaq Helsingin pörssilistalta mahdollisimman pian listauskomitean päätöksen jälkeen, joka tehdään arviolta 21.4.2016.

ALMA MEDIA OYJ
HALLITUS

Lisätietoja:
Lakiasiainjohtaja Mikko Korttila, puh. 010 665 2201

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 14.4.2016, 12:45
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli