Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Arvopaperin päätoimittaja jättää tehtävänsä

Arvopaperin päätoimittaja jättää tehtävänsä

Alma Media Oyj                                       Lehdistötiedote                   29.3.2016 klo 12.50

ARVOPAPERIN PÄÄTOIMITTAJA JÄTTÄÄ TEHTÄVÄNSÄ

Alma Median kustantaman Arvopaperi-lehden päätoimittaja Eljas Repo jättää tehtävänsä ja siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Muutos tulee voimaan 31.3.2016.

Arvopaperin vt. päätoimittajana toimii Arvopaperin toimituspäällikkö Mikko Laitila. Kevään 2016 aikana Alma Talentiin muodostetaan uusi rahatoimitus, joka tuottaa Arvopaperin, Kauppalehden ja Talouselämän sijoittaja- ja pörssisisällöt. Rahatoimituksen lähiaikoina valittava päällikkö toimii myös Arvopaperin esimiehenä ja vastaa sen sisältöbrändistä.

”Haluan lämpimästi kiittää Arvopaperi-lehden perustajaa ja pitkäaikaista päätoimittajaa Eljas Repoa. Hän on luonut Arvopaperista suomalaiselle sijoittajayhteisölle upean brändin, jonka elämä jatkuu vahvana Alma Media –konsernissa. Alma Talentin toimituksellista organisaatiota muodostettaessa päätoimittaja Revolle ei löytynyt sopivaa roolia, ja sovimme yhteisesti hänen lähdöstään”, toteaa Alma Talentin toimituksista vastaava Arno Ahosniemi.

Lisätietoja: Arno Ahosniemi, vastaava päätoimittaja, Kauppalehti +358 40 588 6834

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 29.3.2016, 12:50
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli