Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Välimiesoikeuden päätöksen mukaan Alma Media Oyj:llä on oikeus lunastaa Talentum Oyj:n osakkeet

Välimiesoikeuden päätöksen mukaan Alma Media Oyj:llä on oikeus lunastaa Talentum Oyj:n osakkeet

Alma Media Oyj                  Pörssitiedote                                              22.3.2016 klo. 15.15

VÄLIMIESOIKEUDEN PÄÄTÖKSEN MUKAAN ALMA MEDIA OYJ:LLÄ ON OIKEUS LUNASTAA TALENTUM OYJ:N OSAKKEET JA ALMA MEDIA OYJ ON SAANUT OMISTUSOIKEUDEN TALENTUM OYJ:N KAIKKIIN OSAKKEISIIN

Keskuskauppakamarin lunastuslautakunnan määräämä välimiesoikeus on tänään 22.3.2016 antamallaan päätöksellään vahvistanut, että Alma Media Oyj:llä (”Alma Media”) on oikeus lunastaa Talentum Oyj:n (”Talentum”) vähemmistöosakkeet ja saada haltuunsa kyseiset osakkeet asettamalla lunastushinnan ja sille kertyvän koron maksamisesta välimiesoikeuden hyväksymä vakuus.

Alma Media on tänään asettanut välimiesoikeuden hyväksymän vakuuden Talentumin vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyyn liittyen ja siten saanut omistusoikeuden kaikkiin Talentumin osakkeisiin osakeyhtiölain 18 luvun 6 §:n mukaisesti. Vakuuden asettamisen jälkeen lunastusmenettelyssä mukana olevat Talentumin vähemmistöosakkeenomistajat ovat ainoastaan oikeutettuja saamaan lunastushinnan ja sille maksettavan koron. Välimiesoikeus tulee myöhemmin antamaan lopullisen välitystuomion, jossa lunastushinta määrätään.

Nasdaq Helsinki Oy (”Helsingin Pörssi”) keskeytti 22.3.2016, klo 14.53 kaupankäynnin Talentumin osakkeella listaltapoistamisprosessiin liittyen. Helsingin Pörssi päättää Talentumin pyynnöstä poistaa Talentumin osakkeen Helsingin Pörssin pörssilistalta arviolta 21.4.2016 ja listaltapoistamisesta tiedotetaan erikseen.

ALMA MEDIA OYJ
HALLITUS

Lisätietoja:
Lakiasiainjohtaja Mikko Korttila, puh. 010 665 2201

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.3.2016, 15:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli