Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media sopinut 40 miljoonan euron rahoitussopimuksista Pohjola Pankin ja Danske Pankin kanssa

Alma Media sopinut 40 miljoonan euron rahoitussopimuksista Pohjola Pankin ja Danske Pankin kanssa

Alma Media Oyj               Pörssitiedote                    17.3.2016 klo 15:30

ALMA MEDIA SOPINUT 40 MILJOONAN EURON RAHOITUSSOPIMUKSISTA POHJOLA PANKIN JA DANSKE PANKIN KANSSA

Alma Media Oyj on sopinut kahdesta 15 miljoonan euron luottolimiitistä ja kahdesta viiden miljoonan euron luotosta OP Ryhmään kuuluvan Pohjola Pankin sekä Danske Pankin kanssa. Sekä luottolimiittisopimukset että rahoituslainat ovat kolmen vuoden mittaisia. Rahoitussopimusten tarkoituksena on pidentää yhtiön rahoituksen maturiteettia ja parantaa likviditeettiä.

Joulukuun lopussa 2015 Alma Median korolliset nettovelat olivat 76,2 miljoonaa euroa ja velkaantumisaste 59,2 %.

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Juha Nuutinen, talous- ja rahoitusjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 438 0984

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 17.3.2016, 15:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli