Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median vuosikatsaus 2015 on julkaistu

Alma Median vuosikatsaus 2015 on julkaistu

Alma Media Oyj                        Pörssitiedote                      14.3.2016 klo 10.30

ALMA MEDIAN VUOSIKATSAUS 2015 ON JULKAISTU

Alma Media Oyj:n verkkovuosikatsaus 2015 on julkaistu osoitteessa http://vuosikatsaus2015.almamedia.fi/. Vuosikatsauksen osana on Global Reporting Initiative -organisaation G4- ja Media Sector Supplement –ohjeistusten pohjalta sovellettu yritysvastuuraportointi.

Alma Median toimintakertomus ja tilinpäätös sekä yhtiön selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2015 on julkaistu erikseen 25.2.2016.

Vuosikatsauksen ja hallituksen toimintakertomuksen sekä tilinpäätöksen voi ladata verkkovuosikertomuksesta myös pdf-tiedostona. Lisäksi ne löytyvät osoitteesta http://www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/taloudelliset-raportit-ja-vuosikatsaukset.

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja: Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, p. 010 665 2251

Jakelu:NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 14.3.2016, 10:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli