Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus 2015 julkaistu

Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus 2015 julkaistu

Alma Media Oyj                   Pörssitiedote                       25.2.2016 klo 15.00

ALMA MEDIAN TOIMINTAKERTOMUS, TILINPÄÄTÖS JA TILINTARKASTUSKERTOMUS 2015 JULKAISTU

Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös sekä tilintarkastuskertomus tilikaudelta 2015 on julkaistu tämän tiedotteen liitteenä sekä osoitteessa http://www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/taloudelliset-raportit-ja-vuosikatsaukset

Lisäksi Alma Media on julkaissut tänään selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään, joka löytyy tämän tiedotteen liitteenä. Se on myös saatavilla osoitteessa http://www.almamedia.fi/sijoittajat/hallinnointi/selvitys-hallinointi–ja-ohjausjärjestelmästä

Alma Median verkkovuosikatsaus 2015 julkaistaan viikolla 11.

ALMA MEDIA OYJ
Juha Nuutinen
talous- ja rahoitusjohtaja

Lisätietoja: Alma Media Oyj, Juha Nuutinen, p. 010 665 3873

Jakelu:
NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti
Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 500 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 25.2.2016, 15:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli