Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median ja Talentumin yhdistymisessä syntyvän uuden liiketoimintayksikön nimeksi Alma Talent

Alma Median ja Talentumin yhdistymisessä syntyvän uuden liiketoimintayksikön nimeksi Alma Talent

Alma Media Oyj                                                      Lehdistötiedote                        5.2.2016 klo 11:00

ALMA MEDIAN JA TALENTUMIN YHDISTYMISESSÄ SYNTYVÄN UUDEN LIIKETOIMINTAYKSIKÖN NIMEKSI ALMA TALENT

Alma Median Talousmedia ja yrityspalvelut -yksikön ja Talentumin liiketoimintojen yhdistymisestä syntyvän kokonaisuuden nimeksi on valittu Alma Talent. Yhdistyvä yksikkö kulki integraatiosuunnittelun ajan väliaikaisesti työnimellä Ammattilaismedia ja yrityspalvelut.

– Halusimme nimen kuvastavan liiketoimintamme ydintä – asiakastamme. Alma Talentin tehtävänä on auttaa eri alojen ammattilaisia, päättäjiä ja yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Tuotteemme ja palvelumme edustavat asiantuntijuutta, kykyä ja kehittymistä, kertoo Alma Talentin markkinointijohtaja Johanna Suhonen uuden nimen taustoista.

Alma Talent on monipuolinen mediaperhe, laaja-alainen tietopalvelu sekä tehokas liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä. Se julkaisee 19:ää ammatti- ja talouslehteä sekä kirjoja. Lisäksi liiketoiminto tarjoaa eri alojen ammattilaisille ja yrityksille osaamisen kehittämistä tukevia ja liiketoimintaa kasvattavia palveluja, kuten tapahtumia, koulutusta ja tietopalveluja. Alma Talent toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Baltian maissa. Liiketoiminnon yhteenlaskettu liikevaihto oli 124 milj. euroa vuonna 2014.

Alma Talentin medioita ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka & Talous, Markkinointi&Mainonta, Arvopaperi ja Tivi. Mediat tavoittavat painettuina ja digitaalisina lähes 1 100 000 eri alojen suomenkielistä asiantuntijaa, päättäjää ja sijoittajaa. Ruotsissa Alma Talentin julkaisuja ovat muun muassa Affärsvärlden, Ny Teknik ja Dagens Media.

– Talentumin ja Alma Median integrointi etenee suunnitellusti. Kerromme vuoden mittaan lisää siitä, millaisia palvelukokonaisuuksia rakennamme ja tarjoamme asiakkaidemme hyödyksi, Alma Talentin vetäjä Juha-Petri Loimovuori kertoo.

Lisätiedot:

Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Alma Talent, puh. 0500 511 036
Johanna Suhonen, markkinointijohtaja, Alma Talent, puh. 050 324 3229

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.2.2016, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli