Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Muutoksia Alma Median tytäryhtiön Talentumin johtoryhmässä

Muutoksia Alma Median tytäryhtiön Talentumin johtoryhmässä

Alma Media Oyj       Pörssitiedote                    29.1.2016 klo 15.15

MUUTOKSIA ALMA MEDIAN TYTÄRYHTIÖN TALENTUMIN JOHTORYHMÄSSÄ

Alma Median ja Talentumin yhdistymissuunnitelman mukaisesti Talentumin liiketoiminnot ja Alma Median Talousmedia ja yrityspalvelut-yksikön liiketoiminnot tullaan yhdistämään yhdeksi uudeksi liiketoimintayksiköksi vuoden 2016 aikana. Tähän liittyen Talentumin johtoryhmässä tapahtuu seuraavia muutoksia:

Talousjohtaja Niclas Köhler lopettaa työnsä Talentum Oyj:n palveluksessa vuoden 2015 tilinpäätöksen julkistamisen jälkeen 12.2.2016. Talentum Oyj:n talousjohdosta vastaa tämän jälkeen Alma Media Oyj:n CFO Juha Nuutinen.

Lakiasiainjohtaja ja varatoimitusjohtaja Lasse Rosengren jatkaa tehtävässään 30.4.2016 asti vastaten Talentum Oyj:n hallinnosta. Hänen vastuunsa Talentum Pro -liiketoiminta-alueen vastaavana johtajana kuitenkin loppuu 31.1.2016. Talentum Pro -liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Maria Ampiala, joka on työskennellyt Talentum Pro:n sisältöjohtajana. Ampiala on myös yhdistyvän liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsen.

Jo aiemmin on tiedotettu Aarne Aktanin lopettavan työnsä Talentum Oyj:n toimitusjohtajana 12.2.2016 ja jatkavan Talentumin Ruotsin tytäryhtiön toimitusjohtajana kesäkuun loppuun asti. Suomen lehtiliiketoiminnan johtaja Tuomas Hämäläinen jatkaa työtään yhdistyvän liiketoimintayksikön sisältömyynnin johtajana sekä Tapio Teppo vastaavasti Talentum Events –liiketoiminnan johtajana.

”Kiitän Niclas Köhleriä ja Lasse Rosengrenia hyvästä ja sitoutuneesta työstä Talentumin palveluksessa. Talentumin ja Alma Median integrointi etenee suunnitellusti ja Talentumin johto on ollut projektissa erittäin yhteistyökykyinen”, sanoo Talentum Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Kai Telanne.

Talentum Oyj:n toimitusjohtajana toimii 13.2.2016 alkaen Juha-Petri Loimovuori, joka on myös Kauppalehti Oy:n toimitusjohtaja. Yhdistyvän liiketoimintayksikön toiminnoista tulevat johtoryhmänä vastaamaan seuraavat henkilöt: Arno Ahosniemi (toimitukset), Tuomas Hämäläinen (sisältömyynti), Tiina Järvilehto (mediamyynti), Otto Mattsson (Kauppalehti Tietopalvelut), Tapio Teppo (Talentum Events), Pia Ruusukivi (digikehitys) ja Maria Ampiala (Talentum Pro). Johtoryhmä aloittaa työnsä 13.2.2016. ja toimii kevään ajan myös Talentum Oyj:n johtoryhmänä. Lisäksi yhdistyvän liiketoimintayksikön markkinointijohtajaksi on nimitetty Johanna Suhonen, joka on aikaisemmin toiminut Kauppalehden sisältömyynnin johtajana.

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätiedot:
Juha-Petri Loimovuori, johtaja, Talousmedia ja yrityspalvelut, Alma Media, puh. 010 665 2360

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 29.1.2016, 15:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli