Alma Media > Uutinen > Alma Manu jakaa pian ruokaostokset kotiovelle Rovaniemellä

Alma Manu jakaa pian ruokaostokset kotiovelle Rovaniemellä

AlmaManu
Jakeluyhtiö Alma Manu aloittaa ensimmäisen jakeluyhteistyön kaupan kanssa pohjoisessa, Rovaniemellä. 

K-supermarket Eteläkeskus ja Alma Manu aloittavat yhteistyön Rovaniemellä. Kaupan verkkotilaaja voi 25.1.2016 lähtien saada tilaamansa tuotteet suoraan kotiovelle.  Verkkokaupassa asiakas tilaa ostokset kaupan verkkosivuilla, kauppa pakkaa tavarat asianmukaisiin kuljetuslaatikkoihin, jonka jälkeen jakajat vievät ne tilaajille kotiin ja perivät maksun maksupäätteellä.

Kauppias uskoo verkkokaupan tulevaisuuteen

Kauppias Kari Lohiniva aloitti lähes vuosi sitten ruoan verkkokaupan ja kertoi monien kyselleen kotiinkuljetusta. Kynnys aloittamiseen ei ollut korkea, sillä Lohiniva oli aiemmin kauppiaana Ivalossa, jossa järjesti myös kotiinkuljetusta. Yhteistyökumppaniksi Lohiniva pyysi jakeluyhtiö Alma Manun.

Uutta palvelua on kehitetty sanomalehtiä jakavan yhtiön kanssa

– Ulkoistimme jakelun alan ammattilaisten työksi. Kaupan ei ole järkevää tehdä kaikkea itse. Jakelufirma tietää osoitteet, tuntee alueen ja on suunnitellut reitin ja aikataulun.

Kotiovelle tavarat jaetaan Rovaniemen keskustassa ja sen tuntumassa kello 16-18. Jakelualueella asuu lähes 40 000 ihmistä. Lohiniva arvioi, että pääasiallinen asiakaskunta ovat lapsiperheet, vanhukset ja liikuntarajoitteiset. He ovat kyselleet kotiinkuljetusta, joka helpottaisi arkea. 

Elintarvikkeiden jakelu sopii hyvin jakeluyhtiölle

Alma Manu Lapin alue-esimies Mika Ranta toteaa, että elintarvikkeiden jakelu sopii hyvin jakeluyhtiölle, joka on tottunut viemään lehden kotiovelle.

– Jakeluhan on meidän alaa. Olemme valmiita jakamaan kaikkea, mikä on mahdollista.

Muutaman kuukauden aikana on järjestelty aikataulut ja alueet sekä hankittu luvat, joita tarvitaan elintarvikkeiden kuljettamiseen. Työhön on kiinnitetty viisi lehdenjakajaa, jotka ovat saaneet koulutuksen kaupalta ja Alma Manulta. Erityisesti on opastettu asiakaspalveluun. 

  • Julkaistu: 21.1.2016, 13:30
  • Kategoria: Uutinen

Jaa artikkeli