Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2016

Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2016

Alma Media Oyj                          Pörssitiedote  18.1.2016 klo 15.45

KUTSU ALMA MEDIAN PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 2016

Alma Media Oyj kutsuu sijoitusanalyytikot ja institutionaaliset sijoittajat pääomamarkkinapäiväänsä tiistaina 17.5.2016 klo 9 – 15 Helsingissä. Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Tilaisuudessa Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telanne kertoo Alma Median strategiasta ja talous- ja rahoitusjohtaja Juha Nuutinen taloudellisesta tilanteesta. Lisäksi ohjelmassa on katsauksia yhtiön liiketoiminta-alueiden ajankohtaisiin asioihin.

Pääomamarkkinapäivä alkaa aamupalalla klo 9.00 ja esitykset alkavat klo 9.30. Osallistujat voivat myös varata keskusteluaikoja toimitusjohtajan ja talousjohtajan kanssa tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 13.5.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kutsut@almamedia.fi.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan yhtiön verkkosivuilla ja lähetetään ilmoittautuneille 9.5.2016 mennessä. Tilaisuuden esitysmateriaalit julkaistaan pääomamarkkinapäivän aikana Alma Median verkkosivuilla www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/esitykset. Esitysmateriaalit julkaistaan vain englannin kielellä.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen

viestintäjohtaja

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 18.1.2016, 15:45
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli