Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median tytäryhtiö LMC on ostanut tsekkiläisen startupin vahvistamaan rekrytointipalvelujaan

Alma Median tytäryhtiö LMC on ostanut tsekkiläisen startupin vahvistamaan rekrytointipalvelujaan

Alma Media Oyj                                         Lehdistötiedote                          12.1.2016 klo 14.15

ALMA MEDIAN TYTÄRYHTIÖ LMC ON OSTANUT TSEKKILÄISEN STARTUPIN VAHVISTAMAAN REKRYTOINTIPALVELUJAAN

Alma Career Oy:n tytäryhtiö ja Tsekin johtava rekrytointipalveluiden toimittaja LMC s.r.o on ostanut tsekkiläisen start-upin Jobote s.r.o’n, joka kehittää rekrytointiin käytettävää uutta ohjelmistoteknologiaa. Ostetun yhtiön verkkopalvelu jobote.com on kehitetty tavoittamaan osaavimpia ja hankalimmin tavoitettavia potentiaalisia työnhakijoita. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Jobote.comin teknologia perustuu kollegoiden suositteluun ja työpaikkailmoitusten helppoon jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Keskeinen vahvuus palvelussa on vinkin antajan palkitseminen onnistuneesta rekrytoinnista. Tsekin työmarkkinoilla suosittelut ovat LMC:n markkinaa johtavien verkkopalveluiden ohella tämän hetken tärkein tapa löytää kandidaatteja.

Joboten hankinta tukee LMC:n strategiaa tarjota käyttäjilleen – sekä työnhakijoille että työnantajille – parhaat mahdolliset työkalut. Kauppa myös laajentaa LMC:n tarjontaa mobiilipalveluihin ja sosiaaliseen mediaan kytkettyhin palveluihin.

Lisätietoja:
Milan Jasný, Managing Director, LMC, +420 602 210 925, milan.jasny@lmc.eu
Tomáš Ervín Dombrovský, LMC Communications, +420 725 072 166,
tomas.dombrovsky@lmc.eu

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 12.1.2016, 14:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli