Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Mediapartners enemmistöomistajaksi uudis- ja korjausrakentamisen toiminnanohjausjärjestelmien ohjelmistotaloon NettiKotiin

Alma Mediapartners enemmistöomistajaksi uudis- ja korjausrakentamisen toiminnanohjausjärjestelmien ohjelmistotaloon NettiKotiin

Alma Media Oyj                      Lehdistötiedote                                      11.1.2016 klo 11.00

ALMA MEDIAPARTNERS ENEMMISTÖOMISTAJAKSI UUDIS- JA KORJAUSRAKENTAMISEN TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMIEN OHJELMISTOTALOON NETTIKOTIIN

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy on ostanut 51 prosenttia Raksa ja KotiKauppa Oy:n osakekannasta yhtiön perustajilta. Yhtiö toteuttaa toiminnanohjausjärjestelmiä sekä uudis- että korjausrakentamisen tarpeisiin. Raksa ja KotiKauppa Oy:n liikevaihto vuodelta 2015 oli noin 0,5 miljoonaa euroa. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Raksa ja KotiKauppa Oy:n tunnetuin palvelu on NettiKoti. Sen keskeisin ohjelmisto on Raksa, jota käytetään taloyhtiö- ja huoneistokohtaisten tietojen tehokkaaseen hallinnointiin rakentamisprojektin aikana. Lisäksi järjestelmää käytetään rakennusprojektin aikana viestintäkanavana asiakkaiden ja rakennusliikkeiden välillä.

NettiKotiin kuuluu myös Raksan lisäksi KotiKauppa. KotiKauppa on rakennuttajien uudiskohteiden myyntijärjestelmä, jonka kautta hallitaan kohteiden varaustilanne ja markkinointi eri portaaleissa, esimerkiksi Alma Median Etuovi.com:ssa.

Raksa ja KotiKauppa Oy on perustettu joulukuussa 2015 osittaisjakautumisen kautta irrottamalla se Evianet Solutions Oy:stä.

”Tavoitteenamme on laajentaa asumiseen liittyvää liiketoimintaa asunnonvaihtamisen palveluista asumiseen ja asuntotietoon liittyviin palveluihin. NettiKoti täydentää palveluliiketoimintamme kokonaisuutta rakennuttajille tarjottavan järjestelmän osalta hyvin. Haluamme, että Etuovi.com-tuoteperhe on yhä tiiviimmin osa myös rakennuttajien arkea”, toteaa Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtaja Riikka Wulff.

”Olemme kehittäneet NettiKoti-järjestelmää koko Evianet Solutionsin historian ajan ja saavuttaneet vahvan aseman osana rakennusliikkeiden toiminnanohjausta. Olemme tyytyväisiä saadessamme vahvan pääomistajan viemään kanssamme palvelua eteenpäin ja kehittämään mm. asumisen aikaisia palveluita tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme”, sanoo Raksa ja Kotikauppa Oy:n hallituksen jäsen Juha Heijala.

Lisätietoja:
Riikka Wulff, toimitusjohtaja Alma Mediapartners Oy, puh. 010 665 3519
Juha Heijala, Raksa ja KotiKauppa Oy:n hallituksen jäsen, 050 3575 096

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

Evianet Solutions lyhyesti

Evianet Solutions Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmiä suunnitteleva ja toteuttava yritys. Yhtiön kehittämiä tuotteita ovat mm. NPL työmaan hallintajärjestelmä ja NettiKoti. Lisäksi yritys toteuttaa asiakaskohtaisia toiminnanohjausjärjestelmiä. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä. Lue lisää: www.evianet.fi

  • Julkaistu: 11.1.2016, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli