Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media Palloliiton pääyhteistyökumppaniksi

Alma Media Palloliiton pääyhteistyökumppaniksi

Alma Media Oyj                                              Lehdistötiedote                 22.12.2015 klo 15.30

ALMA MEDIA PALLOLIITON PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Alma Media ja Suomen Palloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Alma Mediasta tulee yksi Palloliiton pääyhteistyökumppaneista. 

Sopimus on kaksivuotinen ulottuen vuoden 2017 loppuun saakka ja sisältää lisäksi option kahdesta lisävuodesta.

Osapuolet uskovat sopimuksen tuovan merkittävän lisän kummankin toimintaympäristöön ja toimivan koko suomalaisen jalkapallon näkyvyyden ja arvostuksen hyväksi.

”Alma Media pystyy monin tavoin hyödyntämään kumppanuutta. Lajin kansainvälisyys antaa mahdollisuuksia meidän ulkomaiselle rekrytointiliiketoiminnalle eli Alma Careerille. Alma Career toimii Kroatiassakin, joka tunnetusti pelaa samassa MM- karsintalohkossa Suomen miesten maajoukkueen kanssa. Iltalehti on puolestaan suuri suomalainen urheilumedia. Myös Suomen suurin naisille suunnattu media Ilona istuu voimakasta nousua elävään naisjalkapalloiluun hyvin. Lisäksi Aamulehti ennakoi useita maaotteluja pelattavan Tampereella sopimuskauden aikana ja useat paikallismediamme näkevät lajin nousun paikkakunnillaan, esimerkkinä vaikkapa Rovaniemi tai Kemi. Eli pystymme Alma Mediassa monipuolisesti soveltamaan Palloliiton kumppanuutta”, perustelee taustoja Iltalehden kustantaja ja Alma Media -konsernin johtoryhmän jäsen Kari Kivelä.

”Sopimus Suomen johtaviin mediataloihin kuuluvan Alma Median kanssa on meille merkittävä ja antaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää suomalaista jalkapalloa entistä arvostetummaksi, seuratummaksi ja harrastetummaksi urheilulajiksi niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin. Arvomme uuden pääyhteistyökumppanimme kanssa kohtaavat erinomaisella tavalla ja odotamme paljon alkavalta yhteistyöltä”, toteaa Palloliiton myynti- ja markkinointipäällikkö Kalle Seire.

Sopimus astuu voimaan vuoden 2016 alusta.

Lisätiedot:
Alma Media, Kari Kivelä, kustantaja, IL-Media, puh. 010 665 000, kari.kivela@almamedia.fi
Suomen Palloliitto, Kalle Seire, myynti- ja markkinointipäällikkö, puh. 040 505 5619, kalle.seire@palloliitto.fi

Alma Media lyhyesti
Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää:
www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 22.12.2015, 15:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli