Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media muuttaa tilinpäätöstiedotteen julkaisemisen ajankohtaa

Alma Media muuttaa tilinpäätöstiedotteen julkaisemisen ajankohtaa

Alma Media Oyj                     Pörssitiedote                    22.12.2015 klo 13.15

ALMA MEDIA MUUTTAA TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEEN JULKAISEMISEN AJANKOHTAA

Alma Media julkaisee tilinpäätöstiedotteensa tilivuodelta 2015 perjantaina 12.2.2016 noin klo 8.00. Aiemmin yhtiö ilmoitti julkaisevansa tiedotteen noin klo 9.00. Myös Talentum Oyj, josta Alma Media omistaa 95 prosenttia, julkistaa tilinpäätöstiedotteensa tilivuodelta 2015 samanaikaisesti 12.2.2016 noin klo 8.00.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.12.2015, 13:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli