Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Santtu Elsinen nimitetty Alma Median Chief Digital Officeriksi ja johtoryhmän jäseneksi

Santtu Elsinen nimitetty Alma Median Chief Digital Officeriksi ja johtoryhmän jäseneksi

Alma Media Oyj                 Pörssitiedote                       21.12.2015 klo 13.15

SANTTU ELSINEN NIMITETTY ALMA MEDIAN CHIEF DIGITAL OFFICERIKSI JA JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI

Santtu Elsinen (s. 1972) on nimitetty Alma Media -konsernin Senior Vice President, Chief Digital Officerin (CDO) tehtävään ja konsernin johtoryhmän jäseneksi vuoden 2016 alusta alkaen. Elsinen on toiminut vuodesta 2012 Talentum Oyj:n kehitysjohtajana, ja jatkaa tässä roolissa Alma Median tehtävän ohella yhtiöiden integraatioprosessin ajan. Santtu Elsinen vastaa Alma Median ICT-toiminnoista ja -kehityksestä konserninlaajuisesti ja raportoi tehtävässään Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanteelle.  

Ennen Talentumia Elsinen on toiminut Satama Interactive Oyj:ssä ja Trainers’ House Oyj:ssä, perustamansa Quartal Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä eri yrityksissä mainos- ja media-alalla.

”Operatiivisten tietojärjestelmien aktiivinen kehitys, asiakasdatan hyödyntäminen ja konsernin ICT-kokonaisuuden hallinta ovat äärimmäisen tärkeä osa Alma Median digitaalista liiketoimintastrategiaa. Santtu Elsisellä on tältä alueelta vakuuttavaa näyttöä muun muassa Talentumista, ja olen erittäin iloinen siitä, että hän päätti tarttua yhtiöiden integraation myötä avautuneeseen uuteen haasteeseen”, kommentoi Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

”Asiakasymmärrys, ketterä palvelukehitys ja operatiivinen tehokkuus ovat välttämättömiä median digitalisaation synnyttämien haasteiden kääntämiseksi mahdollisuuksiksi. Alma Medialla on erinomaiset valmiudet digitaalisten palveluiden ja sisältöjen kehittämiseen, huippuosaavaa henkilökuntaa ja valtakunnan parhaat mediabrändit”, Santtu Elsinen lisää.

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja: Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, 010 665 2251, rauno.heinonen@almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 21.12.2015, 13:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli