Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Talentumin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty uskottu mies

Talentumin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty uskottu mies

Alma Media Oyj                         Pörssitiedote                     14.12.2015 klo 8.30

Talentumin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty uskottu mies

Tätä pörssitiedotetta ei saa julkaista tai levittää, kokonaan tai osittain, suoraan tai välillisesti, Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai missään muussa sellaisessa maassa, jossa sen julkaiseminen tai levittäminen olisi soveltuvan sääntelyn vastaista tai edellyttäisi muita toimenpiteitä Suomen lainsäädännön mukaisten vaatimusten lisäksi.

Alma Media Oyj (”Alma Media”) tiedotti 17.11.2015 tulevansa käynnistämään Talentum Oyj:n (”Talentum”) vähemmistöosakkeita koskevan lunastusmenettelyn aloittamalla osakeyhtiölain 18 luvun 3 §:ssä tarkoitetun välimiesmenettelyn saadakseen omistukseensa kaikki Talentumin osakkeet.

Alma Median edellä mainittua välimiesmenettelyä koskevan hakemuksen johdosta Keskuskauppa­kamarin lunastuslautakunta on hakenut Helsingin käräjäoikeudelta osakeyhtiölain 18 luvun 5 §:n mukaisen uskotun miehen määräämistä valvomaan välimiesmenettelyssä Talentumin vähemmistö­osakkeenomistajien etua. Helsingin käräjäoikeus on päätöksellään määrännyt asianajaja Kirsi Eksymän uskotun miehen tehtävään.

ALMA MEDIA OYJ

HALLITUS

Lisätietoja:

Lakiasiainjohtaja Mikko Korttila, puh. 010 665 2201

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 14.12.2015, 08:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli