Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oy:n omistajan Mariatorp Oy:n jakautumisen täytäntöönpano on rekisteröity: omistusosuus Alman osakkeista 16,03 %

Alma Media Oy:n omistajan Mariatorp Oy:n jakautumisen täytäntöönpano on rekisteröity: omistusosuus Alman osakkeista 16,03 %

Alma Media Oyj                         Pörssitiedote                                 31.8.2015 klo 16.35

ALMA MEDIA OY:N OMISTAJAN MARIATORP OY:N JAKAUTUMISEN TÄYTÄNTÖÖNPANO ON REKISTERÖITY: OMISTUSOSUUS ALMAN OSAKKEISTA 16,03 %

Alma Media Oyj tiedotti 30.4.2015 arvopaperimarkkinalain 9. luvun 5. pykälän mukaisesti omistusosuuden muuttumisesta yhtiössä. Omistusosuuden muutos Alma Mediassa liittyi yhtiön merkittäviin osakkeenomistajiin kuuluvan Mariatorp Oy:n (y-tunnus 1948056-9, jäljempänä myös Jakautuva Yhtiö) 30.4.2015 allekirjoittamaan jakautumissuunnitelmaan koskien osakeyhtiölain (624/2006) 17 luvun 2 §:n 1 momentin 1-kohdan mukaista kokonaisjakautumista. Jakautumisen täytäntöönpanon rekisteröinnin yhteydessä Jakautuvan Yhtiön varat, velat, vastuut ja oikeudet siirtyvät selvitysmenettelyttä kahdelle uudelle perustettavalle osakeyhtiölle jakautumissuunnitelmassa määrätyllä tavalla. Jakautumisen toteutuessa Niklas Herlinin määräysvaltayhteisön Jakautuvan Yhtiön omistamat Alma Media Oyj:n osakkeet siirtyvät jakautumisen täytäntöönpanon rekisteröinnin yhteydessä perustettavalle Mariatorp Oy:lle. Toiselle yhtiölle ei siirry Alma Media Oyj:n osakkeita.

Alma Median saaman ilmoituksen mukaan jakautumisen täytäntöönpano on rekisteröity 31.8.2015. Täytäntöönpanon jälkeen uuden Mariatorp Oy:n omistusosuus Alma Media Oyj:ssa on 16,03 % osakkeista ja osakkeiden tuottamasta äänimäärästä (12 100 000 osaketta).

Alma Media Oyj:n (y-tunnus 1944757-4) osakepääoma koostuu yhteensä 75 486 853 osakkeesta, ääniä osakkeilla on yhteensä 75 486 853 kappaletta.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen

Viestintäjohtaja

Lisätietoja: Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 593 4589

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 31.8.2015, 16:35
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli