Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Tv-ohjelmaopas Telkku.com uudistui

Tv-ohjelmaopas Telkku.com uudistui

Alma Media Oyj                          Lehdistötiedote                          2.6.2015 klo 9.00

TV-OHJELMAOPAS TELKKU.COM UUDISTUI

Alma Mediaan kuuluva, Suomen suosituin tv-ohjelmaopas Telkku.com uudistui kesäkuun alussa. Uudistunut palvelu on selkeämpi, sisällöltään monipuolisempi ja parempi käyttää kaikilla päätelaitteilla.

Telkku.com sisältää tutun ohjelmaoppaan, entistä laadukkaammat ohjelmakortit sekä palvelun henkilökohtaisen käytön mahdollistavat toiminnot, kuten esimerkiksi omien lempikanavien valinnan etusivulle ja suosikkiohjelmien korostumisen ohjelmakartalla. Ohjelmaoppaan kautta on mahdollista katsoa suoraan Yle Areenan ohjelmia. Loppuvuodesta palveluun on tulossa uusia, ennennäkemättömiä ominaisuuksia.

– Uusi Telkku on jatkossa laadukkaampi, henkilökohtaisempi ja osallistavampi. Palvelu helpottaa ohjelmavalintojen tekoa, antaa inspiraatiota sekä tarjoaa tapoja syventää katselukokemusta, summaa Telkku.comin liiketoimintapäällikkö Maria Christensen.

Palvelun kokonaisuudistuksella Telkku.com pyrkii vastaamaan tv-kentän ja tv:n katselutapojen muutoksiin. Ohjelmatarjonnan ja kanavavaihtoehtojen lisääntyessä aivan uudenlaiselle ohjelmaoppaalle on syntynyt selkeä tarve.

– Suomessa ei ole tällä hetkellä palvelua, joka kokoaa kattavasti perinteisen broadcast-television ja on-demand-palveluiden ohjelmatarjonnan, ja tuo yhteen sekä laadukkaasti toimitetun tv-sisällön että käyttäjäyhteisön tuottaman sisällön, kertoo Christensen.

Telkku.com-palvelun tavoitteena on olla tulevaisuudessa tv-ohjelmayhteisö, joka kokoaa yhteen Suomen kattavimmat ohjelmatiedot, katsojat sekä ohjelmien herättämät ilmiöt ja keskustelut.

Telkku.com on osa Alma Median digitaalista yksikköä Alma Diversoa. Palvelu on Suomen suurin ja suosituin tv-ohjelmaopas, jossa vierailee viikoittain keskimäärin 600 000 eri kävijää.

Lisätiedot: Maria Christensen, liiketoimintapäällikkö, +358 50 339 6966, maria.christensen@almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 2.6.2015, 09:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli