Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Hanna Pihlajamäki Tyrvään Sanomien päätoimittajaksi

Hanna Pihlajamäki Tyrvään Sanomien päätoimittajaksi

Alma Media Oyj                           Lehdistötiedote                                 26.5.2015 klo 9.00

HANNA PIHLAJAMÄKI TYRVÄÄN SANOMIEN PÄÄTOIMITTAJAKSI

Hanna Pihlajamäki (37) on nimitetty Sastamalassa ja Porin Laviassa kaksi kertaa viikossa ilmestyvän paikallislehden, Tyrvään Sanomien päätoimittajaksi. Pihlajamäki aloittaa tehtävässään 1.6.2015. Hän toimii tällä hetkellä toimittajana Sydän-Satakunnan, Jokilaakson ja Satakunnan Kansan yhteistoimituksessa Kokemäellä.

– Olen innoissani aloittamassa uutta tehtävää. Seutukunta on ennestään tuttu ja toivon, että alueen ihmiset ottavat aktiivisesti yhteyttä. Tyrvään Sanomat on perinteikäs ja hyvä uutislehti. Tätä on tarkoitus jatkaa, mutta hyödyntää samalla uutta digitaalista tekniikkaa mahdollisimman paljon ja monipuolisesti sekä rakentaa siten yhteisöllisyyttä tälle seudulle, sanoo Hanna Pihlajamäki.

Kevään ajan päätoimittajan tehtäviä Tyrvään Sanomissa hoitanut Sydän-Satakunnan ja Jokilaakson päätoimittaja Timo Simula jatkaa päätoimittajana näissä lehdissä.

Paikallislehti Tyrvään Sanomat kuuluu Alma Aluemedian lehtiperheeseen, johon kuuluu Tyrvään Sanomien lisäksi neljä alueellista päivälehteä, 13 paikallislehteä ja seitsemän kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja:

Sanna Keskinen, päätoimittaja, Alma Aluemedian paikallislehtiryhmä, puh. 050 562 7068

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 26.5.2015, 09:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli