Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9. luvun 5. pykälän mukainen ilmoitus omistusosuuden muuttumisesta

Alma Media Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9. luvun 5. pykälän mukainen ilmoitus omistusosuuden muuttumisesta

Alma Media Oyj                         Pörssitiedote                                 30.4.2015 klo 16.40

ALMA MEDIA OYJ: ARVOPAPERIMARKKINALAIN 9. LUVUN 5. PYKÄLÄN MUKAINEN ILMOITUS OMISTUSOSUUDEN MUUTTUMISESTA

Alma Media Oyj on vastaanottanut Mariatorp Oy:lta (y-tunnus 1948056-9, jäljempänä myös Jakautuva Yhtiö) liputusilmoituksen, jonka mukaan Mariatorp Oy on 30.4.2015 allekirjoittanut jakautumissuunnitelman koskien osakeyhtiölain (624/2006) 17 luvun 2 §:n 1 momentin 1-kohdan mukaista kokonaisjakautumista. Jakautumisen täytäntöönpanon rekisteröinnin yhteydessä Jakautuvan Yhtiön varat, velat, vastuut ja oikeudet siirtyvät selvitysmenettelyttä kahdelle uudelle perustettavalle osakeyhtiölle jakautumissuunnitelmassa määrätyllä tavalla. Jakautumisen toteutuessa Niklas Herlinin määräysvaltayhteisön Jakautuvan Yhtiön omistamat Alma Media Oyj:n osakkeet siirtyvät jakautumisen täytäntöönpanon rekisteröinnin yhteydessä perustettavalle Mariatorp Oy:lle. Toiselle yhtiölle ei siirry Alma Media Oyj:n osakkeita.

Jakautumisen täytäntöönpanon rekisteröinti on tarkoitus toteuttaa 31.8.2015. Jakautumisen täytäntöönpanon jälkeen uuden Mariatorp Oy:n omistusosuus Alma Media Oyj:ssa on 16,03 % osakkeista ja osakkeiden tuottamasta äänimäärästä (12 100 000 osaketta).

Alma Media Oyj:n (y-tunnus 1944757-4) osakepääoma koostuu yhteensä 75 486 853 osakkeesta, ääniä osakkeilla on yhteensä 75 486 853 kappaletta.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen

Viestintäjohtaja

Lisätietoja: Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 593 4589

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 30.4.2015, 16:40
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli