Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media myymässä Kemijärvellä ilmestyvän Koti-Lappi-lehden

Alma Media myymässä Kemijärvellä ilmestyvän Koti-Lappi-lehden

Alma Media Oyj                     Lehdistötiedote                              9.4.2015 klo 10.00

ALMA MEDIA MYYMÄSSÄ KEMIJÄRVELLÄ ILMESTYVÄN KOTI-LAPPI-LEHDEN

Alma Median tytäryhtiö Alma Media Kustannus Oy neuvottelee Kemijärvellä ilmestyvän Koti-Lappi-kaupunkilehden myymisestä SLP Kustannus Oy:lle. Kauppa on tarkoitus saada päätökseen 1.5.2015 mennessä.

Koti-Lappi ilmestyy Kemijärven, Pelkosenniemen, Savukosken ja Sallan alueella, ja sen kokonaispainos on noin 11 000 kappaletta. Lehden palveluksessa olevat neljä henkilöä siirtyvät uuden kustantajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

SLP Kustannus Oy osti maaliskuussa Alma Median lehtiliiketoiminnan Kainuussa. Yhtiöllä ja sen omistajilla on entuudestaan pieniä kaupunki- ja paikallislehtiä Pohjois-Suomen alueella.

Lisätietoja:

Kari Juutilainen, toimitusjohtaja, Alma Media Kustannus Oy, +358 50 435 4159

Tenna Talvi-Pietarila, toimitusjohtaja, Suomalainen Lehtipaino Oy, +358 44 7795220

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 9.4.2015, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli