Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median uudistunut Meedio.fi-markkinointipalvelu keskittyy jatkossa tarjouksiin

Alma Median uudistunut Meedio.fi-markkinointipalvelu keskittyy jatkossa tarjouksiin

Alma Media Oyj              Lehdistötiedote                 16.3.2015 klo 12.00

ALMA MEDIAN UUDISTUNUT MEEDIO.FI-MARKKINOINTIPALVELU KESKITTYY JATKOSSA TARJOUKSIIN

Alma Media julkaisi uudistuneen Meedio.fi-palvelun kuluttajille tänään. Helmikuussa 2014 lanseerattu markkinoinnin itsepalvelutyökalu Meedio.fi keskittyy tulevaisuudessa vain tarjouksiin ja kokoaa printistä tutun tarjousmainonnan verkkoon yhden osoitteen alle.

Uudistuksen taustalla on halu tarjota suomalaisille kivijalkaliikkeille ja verkkokaupoille tarjousmainonnan palvelu, jonka avulla verkossa olevien asiakkaiden tavoittaminen helpottuu.

Meedio.fi on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille ja se toimii yritysten markkinointikanavana kuluttajille. Verkkopalvelu tarjoaa yrityksille yksinkertaisen työkalun, jolla verkkoilmoittelun hallinta onnistuu ilman välikäsiä ja erityistä verkko-osaamista. Meedio.fissä julkaistavien tarjousten lisäksi yritys voi ostaa palvelun kautta tarjouksilleen lisänäkyvyyttä Alma Median muista verkkosivustoista ja seurata tarjousten toimivuutta reaaliajassa. Tarjoukset eivät ole diilipohjaisia ja lukumäärältään rajoitettuja, vaan kyseessä on printistä tutun tarjousmainonnan digitaalinen vastine.

Kuluttajille palvelu tarjoaa lähialueen etuja. Sen lisäksi, että tarjouksia voi hakea alueperusteisesti, ne on ryhmitelty teemoittain helpottamaan kiinnostavien etujen löytämistä. Palvelua voi käyttää myös mobiililaitteilla, jolloin vieraillakin paikkakunnilla tarjoukset löytyvät helposti.

– Tarjousmainonnan digitalisoituminen on asia, joka on puhuttanut viime vuonna isoja vähittäiskaupan asiakkaitamme, mutta myös pieniä yrityksiä. Tarjousmainonta on tunnetusti toiminut hyvin printissä, mutta kuluttajien siirryttyä yhä enemmän verkon puolelle myös yritykset kaipaavat ratkaisuja tarjouksien esille tuomiseen verkossa. Meedio.fin kautta pienetkin yritykset voivat tavoittaa verkkoon siirtyneitä asiakkaita ja houkutella heitä liikkeeseensä osuvalla tarjousmainonnalla, sanoo Meedion liiketoimintapäällikkö Marika Schugk.

Palveluun on tarkoitus liittää kevään aikana myös printtiulottuvuus. Tällöin yritys voi ostaa lisänäkyvyyttä Alma Median verkkosivustojen ohella Alma Median sanomalehtiin tulevalta Meedio-tarjoussivulta. Kehitteillä on lisäksi tarjousvahti, jonka kautta kuluttajat voivat tilata kiinnostavimmat tarjoukset suoraan sähköpostiinsa.

Tutustu uudistuneeseen Meedio.fi-palveluun osoitteessa www.meedio.fi

Lisätietoja:

Marika Schugk, liiketoimintapäällikkö, Alma Diverso, puh. 010 665 3937, marika.schugk@almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 16.3.2015, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli