Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median vuosikatsaus 2014 on julkaistu

Alma Median vuosikatsaus 2014 on julkaistu

Alma Media Oyj                                   Pörssitiedote                       9.3.2015 klo 13.00

ALMA MEDIAN VUOSIKATSAUS 2014 ON JULKAISTU

Alma Media Oyj:n verkkovuosikatsaus 2014 on julkaistu tänään. Vuosikatsauksen teemana on datan hyödyntäminen, joka on noussut viime aikoina keskeiseksi liiketoiminnan kehittämisen alueeksi media-alalla. Vuosikatsaus kertoo lisäksi Alma Median talouden ja liiketoiminnan kehityksestä sekä toimintaympäristöstä vuonna 2014. Vuosikatsauksen osana on Global Reporting Initiative -organisaation G3.1- ja Media Sector Supplement -ohjeistusten mukainen yritysvastuuraportointi.

Vuosikatsaus on osa Alma Media -konsernin verkkosivuja, ja se toimii myös tabletilla ja älypuhelimella. Katsaus löytyy osoitteesta http://vuosikatsaus2014.almamedia.fi. Vuosikatsauksen ja tilinpäätöksen voi ladata sivustolta myös pdf-tiedostona. Pdf-tiedosto vuosikatsauksesta löytyy lisäksi tämän tiedotteen liitteenä. Katsaus ei ole saatavana painetussa muodossa.

Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä yhtiön selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu erikseen 24.2.2015. Ne löytyvät osoitteesta www.almamedia.fi/sijoittajille/hallinto/yhtiokokous/yhtiokokous-2015/.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja: Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, p. 010 665 2251

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin Pörssi
keskeiset mediat

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 9.3.2015, 13:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli