Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media mukaan startup-kiihdyttämöön

Alma Media mukaan startup-kiihdyttämöön

Alma Media Oyj                                      Lehdistötiedote                                                             5.3.2015 klo 10.00

ALMA MEDIA MUKAAN STARTUP-KIIHDYTTÄMÖÖN

Alma Media sekä tietoliikennekonserni DNA ovat liittyneet digitaalisiin palveluinnovaatioihin keskittyvän Star-Tap -kiihdytysohjelman ensimmäiseen kierrokseen. Ohjelman tavoitteena on tiivistää toimialan yhteistyötä voimakkaasti uudistavien kasvuyritysten kanssa.

Suuryritykset Suomessa ja maailmalla ovat lisänneet panoksiaan kasvuyritysyhteistyöhön, jossa nähdään mahdollisuuksia uudistaa kiihtyvässä murroksessa eläviä toimialoja. Startup-yritykset kykenevät kehittämään ja testaamaan uusia liiketoimintakonsepteja nopeasti ja ketterästi, mutta kaipaavat referenssejä, myyntikanavia sekä kassavirtaa. Star-Tap ohjelma on kehitetty vastaamaan sekä suuryrityksen että kasvuyrityksen tarpeisiin.

– Alma Median tavoitteena on monikanavaisten sisältöjen kehittäminen, uusien mobiiliratkaisujen luominen, digitaalisten palveluiden kasvattaminen ja monipuolinen datan hyödyntäminen. Yhteistyö kasvuyritysten kanssa tarjoaa uusia mahdollisuuksia nopeaan ja ketterään etenemiseen. Alma Media tarjoaa potentiaalisille kumppaneille taas väylän heidän kasvunsa kiihdyttämiseen, sanoo Alma Diverson johtaja Minna Nissinen.

Ohjelmaan ilmoittautuneiden startup-yritysten joukosta valikoidaan valittujen teemojen perusteella yhtiöitä, joiden kanssa on tarkoituksena käynnistää kaupallinen yhteistyö ja kehittää yhdessä uusia tuotteita ja palveluita. Ohjelma ei ensisijaisesti tähtää pääomasijoituksiin vaan tuotekehitys-, alihankinta- ja jälleenmyyntiyhteistyöhön kaupallisin ehdoin. Vaihtuvateemaisen ohjelman toteutuksesta vastaa KoppiCatch Oy.

Alma Median ja DNA:n isännöimään ensimmäiseen ohjelmaan haetaan kasvuyrityskumppaneita erityisesti seuraavilta alueilta:

  • Digitaalinen mainonta: Uudet innovatiiviset mainonnan ja kohdentamisen ratkaisut
  • Älykäs olohuone: liikkuvan kuvan, viihteen ja esineiden internetin uudet konseptit
  • Verkkokauppa: konversioanalytiikka, asiakaskokemus verkossa ja kaupassa
  • Media: Uutismedian, tarjousmedian ja monikanavaisen katselumittauksen uudet ratkaisut

Alma Median ja DNA:n yhteistyöstä kiinnostuneiden kasvuyritysten toivotaan ilmoittautuvan osoiteessa koppicatch.com/star-tap.

Lisätietoja: Alma Media, Minna Nissinen, johtaja, Alma Diverso, p. 010 665 3929.

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2014 oli 833,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto 29,4 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,5 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

KoppiCatch Oy on siemenvaiheen pääomasijoittaja ja startup-kiihdyttämö, jonka painopistealueina on media, IT, verkkokauppa, analytiikka, koulutus ja hyvinvointi. KoppiCatch konsultoi suuryrityksiä startup-yhteistyössä ja tarjoaa jatkuvaa yhtiöseuranta- ja fasilitointipalvelua sekä ajallisesti rajattuja toimialakohtaisia kiihdytysohjelmia. Yhtiö on myös Työ- ja elinkeinoministeriön sertifioima Vigo-kiihdyttömö. www.koppicatch.com.

  • Julkaistu: 5.3.2015, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli