Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kotikokki.net lähestyy nuoria reseptikilpailulla

Kotikokki.net lähestyy nuoria reseptikilpailulla

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                 26.2.2015 klo 14.00

KOTIKOKKI.NET LÄHESTYY NUORIA RESEPTIKILPAILULLA

Alma Mediaan kuuluva Kotikokki.net-palvelu on käynnistänyt yläkoulun kotitalousluokille suunnatun leikkimielisen reseptikilpailun, jossa etsitään parasta kotitalousopetukseen soveltuvaa reseptiä.

Oppilaat osallistuvat reseptikilpailuun itse kotitaloustunneilla tekemillään resepteillä: ryhmät ideoivat kotitalousopettajien kanssa ohjeet, valmistavat niiden pohjalta ruoan ja syöttävät reseptin kuvan kera Kotikokkiin.

– Kisan tuloksena toivomme saavamme sivuille helppoja, toimivia ja etenkin pienille ruokamäärille mitoitettuja reseptejä, joita kotitalousluokat voivat hyödyntää jatkossa. Tavoitteena on kehittää Kotikokkia niin, että siitä olisi tulevaisuudessa hyötyä kotitaloustiedon opetusmateriaalina ja reseptipankkina, kertoo Kotikokin liiketoimintapäällikkö Maria Christensen.

Helmikuussa käynnistynyt reseptikilpailu päättyy ensi kuun lopussa, jonka jälkeen Kotikokki ja sen yhteistyökumppani Myllyn Paras palkitsevat parhaan reseptin tehneen ryhmän.

Kotikokissa uskotaan, että kilpailu rohkaisee nuoria käyttämään palvelua sähköisenä keittokirjanaan myös kotona.

– Toivomme, että Kotikokki kiinnostaisi ja palvelisi jatkossa entistä paremmin myös ruoanlaitosta kiinnostuneita nuoria. Uskomme, että mielenkiintoinen ja hedelmällinen yhteistyö kotitalousopettajien ja -luokkien kanssa jatkuu tulevaisuudessa. Ensimmäinen askel on nuorille suunnattu reseptikilpailu, summaa Christensen.

Nuorten reseptikilpailu löytyy osoitteesta: kotikokki.net/teemat/nuoret.

Kotikokki.net on osa Alma Median digitaalista yksikköä Alma Diversoa. Palvelu on Suomen suurin ruokamedia, reseptipankki ja kotikokkien oma yhteisö, jossa vierailee viikoittain keskimäärin 400 000 eri kävijää. Kotikokki.net täyttää tänä vuonna 10 vuotta.

Lisätiedot: Maria Christensen, liiketoimintapäällikkö, +358 50 339 6966, maria.christensen@almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 26.2.2015, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli