Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus 2014 julkaistu

Alma Median tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus 2014 julkaistu

Alma Media Oyj                   Pörssitiedote                        24.2.2015 klo 11.00

ALMA MEDIAN TILINPÄÄTÖS, TOIMINTAKERTOMUS JA TILINTARKASTUSKERTOMUS 2014 JULKAISTU

Alma Median tilinpäätös, toimintakertomus sekä tilintarkastuskertomus tilikaudelta 2014 on julkaistu tämän tiedotteen liitteenä sekä osoitteessa www.almamedia.fi/sijoittajille/Raportointi/taloudelliset-raportit-ja-vuosikatsaukset/.

Lisäksi Alma Media on julkaissut tänään selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään, joka löytyy tämän tiedotteen liitteenä. Se on myös saatavilla osoitteessa www.almamedia.fi/sijoittajille/hallinto/selvitys-hallinto-ja/.

Alma Median verkkovuosikatsaus 2014 julkaistaan viikolla 11.

ALMA MEDIA OYJ

Juha Nuutinen
talous- ja rahoitusjohtaja

Lisätietoja: Alma Media Oyj, Juha Nuutinen, p. 010 665 3873

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 24.2.2015, 11:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli