Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma 360:n tuottamat mediat voitokkaina Eddie & Ozzie Awards -gaalassa New Yorkissa

Alma 360:n tuottamat mediat voitokkaina Eddie & Ozzie Awards -gaalassa New Yorkissa

Alma Media Oyj                     Lehdistötiedote           12.12.2014 klo 13.45

ALMA 360:N TUOTTAMAT MEDIAT VOITOKKAINA EDDIE & OZZIE AWARDS -GAALASSA NEW YORKISSA
 
Alma Median sisältötoimisto Alma 360:n suunnittelema ja tuottama Yhteishyvä Live -verkkopalvelu ja Yrittäjä-lehti olivat oman sarjansa voittajia New Yorkissa järjestettävässä Eddie & Ozzie Awards -gaalassa, joka on aikakauslehtialan suurin ja arvostetuin kilpailu. Folio Magazinen järjestämässä kilpailussa palkintoja jaetaan sekä toimituksellisesta osaamisesta että visuaalisesta tasosta. Ekonomilehti.fi, Etiketti ja Living Information saivat gaalassa kunniamaininnan.

Yhteishyvä Live voitti Ozzies Digitalin sarjan Consumer – Standalone Digital Magazine. Yhteishyvä Live -verkkopalvelu luotiin yhteistyössä SOK Median kanssa loppuvuodesta 2013. Yhteishyvä on saanut viime aikoina tunnustusta, sillä viime viikolla julkistettiin Brändien arvostus 2014 -tutkimus, jonka mukaan lehti on suomalaisten eniten arvostama perhe- ja yleisaikakauslehti.
 
Suomen Yrittäjien Yrittäjä-lehti voitti gaalassa sarjan Association / Non-Profit (B-to-B) – Redesign – 6 or more Issues.

Kunniamaininnat Alma 360:n tuottamista asiakasmedioista saivat Suomen Ekonomit ry:n Ekonomilehti.fi (sarja B-to-B – Standalone Digital Magazine), Alkon Etiketti (sarja Consumer – Overall Design – Above 250,000 Circulation) sekä Alma Median vuosijulkaisu Living Information (sarja Annual / One-Shot – Design, New Magazine).
 
 
Lisätietoja: asiakkuuspäällikkö Diana Törnroos, Alma 360, puh. 040 539 1896, diana.tornroos@alma360.fi.

Alma 360 lyhyesti

Alma 360 on sisältötoimisto, joka keskittyy asiakkaiden omaan mediaan ja sisältömarkkinointiin. Tällä hetkellä Alma 360 tuottaa asiakkailleen yli neljääkymmentä asiakas- ja sidosryhmäjulkaisua, verkkojulkaisuja sekä digitaalisia ratkaisuja. Alma 360 on osa Alma Mediaa.

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 12.12.2014, 13:45
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli