Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Matti Käki Alma Manun lehtipainon johtajaksi

Matti Käki Alma Manun lehtipainon johtajaksi

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                 10.11.2014 klo 14.15 


MATTI KÄKI ALMA MANUN LEHTIPAINON JOHTAJAKSI

Matti Käki, 49, DI, on nimitetty Alma Manun lehtipainon johtajaksi ja Aluemedian johtoryhmän jäseneksi. Käki vastaa Alma Manun lehtipainon tuotannosta, liikevaihdon kehityksestä ja liiketoiminnan tuloksesta. Hän aloittaa lehtipainon johtajana 1.1.2015.

– Otan innostuneena vastaan uuden tehtäväni lehtipainon johtajana. On hienoa päästä johtamaan modernia painotaloa ja työskentelemään osaavien, alan todellisten ammattilaisten kanssa, Käki sanoo.

Hän on vakuuttunut siitä, että painetulla lehdellä on vielä pitkälle tulevaisuuteen vahva asema niin laadukkaan journalismin kuin tehokkaan mainonnan kanavana verkkoviestinnän rinnalla.

– Tulevaisuudessa menestyvät kuitenkin vain ne painot, jotka kykenevät edelleen kehittämään toimintaansa ja tuotteitaan asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Olen vakuuttunut, että Alma Manu on yksi menestyjistä, hän sanoo.

Viimeksi Käki on toiminut Forssan Kirjapainon (Forssa Print) toimitusjohtajana ja sitä ennen TS-Yhtymään kuuluvan Hansaprint Oy:n yksikönjohtajana sekä Hansaprint Direct Oy:n toimitusjohtajana. Käki on aloittanut pitkän kirjapainouransa Sanoma Oyj:n painoissa ja toiminut mm. projekti-insinöörinä ja tuotantopäällikkönä.

Alma Manun uusi lehtipaino Tampereen Sarankulmassa on otettu käyttöön viime vuoden keväällä.  Lehtipainossa painetaan noin viisi miljoonaa lehteä viikossa. Paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy kuuluu Aluemediaan, joka on Alma Median maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä kustantava liiketoimintayksikkö.  Aluemedian tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa, Kainuun Sanomat ja Pohjolan Sanomat.

Lisätietoja:
Kari Juutilainen, liiketoimintayksikön johtaja, Alma Aluemedia, +358 50 435 4159.


Alma Media lyhyesti


Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 10.11.2014, 15:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli