Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Jussi Maaniitty Alma Aluemedian digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi

Jussi Maaniitty Alma Aluemedian digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                 4.11.2014 klo 15.00

JUSSI MAANIITTY ALMA ALUEMEDIAN DIGITAALISEN LIIKETOIMINNAN JOHTAJAKSI

Jussi Maaniitty, FM, insinööri AMK, on nimitetty Alma Aluemedian digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.  Maaniitty vastaa Alma Aluemedian digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä koko kuluttajaliiketoiminnan tuloksesta. Tehtävä on Alma Aluemediassa uusi.

Maaniitty siirtyy Alma Aluemediaan 1.12.2014 Jollasta, jossa hän työskentelee Sailfish OS:n tuotepäällikkönä. Sitä ennen hän on ollut perustamassa media-alan startup-yritys Blinkamovieta, joka on tuottanut mm. liikkuvan kuvan palveluita mobiiliin ja internetiin.

Hänellä on takanaan pitkä Nokia-ura, jonka aikana hänellä on ollut vastuullaan mm. design, innovaatio-osaaminen, konseptien luominen sekä ideoiden tuotteistaminen mm. Meego N9-älypuhelimen osalta.

Maaniitty uskoo, että hänen aikaisemmalla työurallaan hankittu innovaatiotaito, käyttäjäläheisyys ja teknologiaosaaminen antavat vahvan pohjan uudessa tehtävässä.

– Sisällöltään laadukas ja ihmisiä lähellä oleva media vaatii arvoisensa tavan kulkeutua ihmisten ulottuville. Laadukkaasta sisällöstä nauttimisen pitää olla saumatonta formaatista riippumatta. Digitaalisuus ja sen tuoma murros eivät saa olla haaste, enemmän se on mahdollisuus olla tehokkaammin mukana ihmisten arjessa, Maaniitty sanoo.

Lisätietoja:
Kari Juutilainen, liiketoimintayksikön johtaja, Alma Aluemedia, +358 50 435 4159.

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 4.11.2014, 15:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli