Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Miina Lange IL-Median lifestyle-sisältöjen julkaisupäälliköksi

Miina Lange IL-Median lifestyle-sisältöjen julkaisupäälliköksi

Alma Media Oyj Lehdistötiedote  24.10. klo 10.00

MIINA LANGE IL-MEDIAN LIFESTYLE-SISÄLTÖJEN JULKAISUPÄÄLLIKÖKSI

IL-Media on nimittänyt Miina Langen, 38, IL-Median julkaisupäälliköksi lifestyle-sisältöihin. Hän aloittaa tehtävässä vuoden 2015 alussa.

Entuudestaan IL-Medialle tuttu Miina Lange siirtyy Iltalehteen Cosmopolitanista, jossa hän on työskennellyt päätoimittajana helmikuusta 2010. Miina Lange on työskennellyt vuosina 2004-2010 Iltalehdessä toimittajana, uutispäällikkönä, toimituksen esimiehenä ja toimituspäällikkönä.

– IL-Media on kahden vuoden aikana kehittänyt digitaalisia terveyteen, asumiseen, autoiluun sekä matkailuun liittyviä sisältöjään ja samalla kasvattanut suosiotaan näillä alueilla. On hienoa, että saamme Miina Langen vetämään lifestyle-yksikköä mediaamme, joka on yksi maan edelläkävijöistä digitaalisuudessa, sanoo IL-Median kustantaja Kari Kivelä.

Lange on muun muassa kehittänyt Cosmopolitanin sosiaalisen aikakauslehden, MyCosmo-bloggazinen. Cosmopolitanin lisenssin haltija, Hearst Magazines International palkitsi konseptin parhaana digitaalisena innovaationa kansainvälisessä konferenssissaan viime keväänä.

– Cosmopolitanissa sain olla mukana viemässä maailmanlaajuista brändiä kokonaan uuteen vaiheeseen. Olen ylpeä Suomen Cosmon kanssa tekemästämme innovaatiosta ja sen tuloksista. Kehitys digitaalisissa lifestyle-sisällöissä menee nyt vauhdilla eteenpäin eri palveluissa, mobiilissa ja videossa. IL-Media haluaa olla kehityksen suunnannäyttäjä ja tarjota sekä lukijoille että kaupallisille yhteistyökumppaneille houkuttelevia lifestyle-sisältöjä ja -ratkaisuja, Miina Lange toteaa.

Lisätietoja:

Petri Hakala, päätoimittaja, Iltalehti, puh. 010 665 2184 Kari Kivelä, kustantaja, IL-Media, puh. 010 665 2032

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 24.10.2014, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli