Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Olli Ainola Iltalehden toimitukseen

Olli Ainola Iltalehden toimitukseen

Alma Media Oyj                    Lehdistötiedote               22.10.2014 klo 11.00
 

OLLI AINOLA ILTALEHDEN TOIMITUKSEEN
 
Iltalehti on nimittänyt Olli Ainolan, 56, erikoistoimittajaksi joulukuun 2014 alusta. Ainola siirtyy Iltalehden toimitukseen Talouselämästä, missä hän on työskennellyt toimituspäällikkönä vuodesta 2011.
 
Olli Ainolalla on pitkä ja ansioitunut journalistinen kokemus eri uutisvälineiden talouden ja politiikan toimituksista. Hän on urallaan työskennellyt muun muassa Uudessa Suomessa, Iltalehdessä, Suomen Kuvalehdessä, Kauppalehdessä ja YLEssä. Ainolalla on vahvaa kokemusta myös toimitusorganisaatioiden johtotehtävistä.
 
 
Lisätietoja:
Petri Hakala, päätoimittaja, Iltalehti, puh. 010 665 2184
Kari Kivelä, kustantaja, IL-Media, puh. 010 665 2032


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.10.2014, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli