Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Lassi Välimäki Alma Aluemedian mediamyynnin johtajaksi

Lassi Välimäki Alma Aluemedian mediamyynnin johtajaksi

Alma Media Oyj                    Lehdistötiedote                         22.10.2014 klo 15.00

 

LASSI VÄLIMÄKI ALMA ALUEMEDIAN MEDIAMYYNNIN JOHTAJAKSI

Lassi Välimäki, KTM, 49, on nimitetty Alma Aluemedian myyntijohtajaksi. Hän aloitti tehtävässään 1.10.2014. Välimäki vastaa koko Alma Aluemedian mediamyynnistä ja toimii alueellisten myyntijohtajien esimiehenä. Myös markkinointiviestintä ja ilmoitusvalmistus kuuluvat hänen vastuualueisiinsa. Lisäksi Välimäki vastaa paikallislehtiperheen myynnistä ja tuloksesta.  Hän toimii Alma Aluemedian johtoryhmän jäsenenä ja raportoi Alma Aluemedian johtajalle, Kari Juutilaiselle.

 – Alma Aluemedialla on kaikki edellytykset selättää median murros. Printti- ja digimedian sekä painon ja jakelun asiakkaillemme mahdollistamat kokonaisratkaisut sekä osaava ja motivoitunut henkilöstö luovat vahvan pohjan, jonka varaan voi rakentaa tulevaisuutta, toteaa Välimäki. 


Lisätietoja:
Kari Juutilainen, liiketoimintayksikön johtaja, Alma Aluemedia, +358 50 435 4159.


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.10.2014, 17:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli