Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > IL-Median ulkoasutuotannosta päättyy 16 työsuhdetta

IL-Median ulkoasutuotannosta päättyy 16 työsuhdetta

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                 9.10.2014 klo 11.00

 

IL-MEDIAN ULKOASUTUOTANNOSTA PÄÄTTYY 16 TYÖSUHDETTA

Alma Mediaan kuuluva IL-Media panostaa entistä vahvemmin digitaaliseen liiketoimintaan ja uudistaa samalla ulkoasutuotannon organisaatiotaan. Yhtiössä käydyt yhteistoimintaneuvottelut päättyivät 6.10.2014, ja niiden myötä IL-Median kuva- ja taitto-osastot päätettiin yhdistää yhdeksi ulkoasuosastoksi. Uusi osasto aloittaa toimintansa välittömästi.

– Siirrymme entistä vahvemmin kohti monikanavaisuutta ja  samalla karsimme päällekkäisyyksiä. Vahvistamme tänään, että yt-neuvotteluiden piirissä olleista 31 henkilöistä valitettavasti 16 henkilöä ei enää jatka IL-Median palveluksessa, kertoo IL-Median kustantaja Kari Kivelä.

Lisätietoja:

Kari Kivelä, kustantaja, IL-Media, puh. 010 665 2032

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 9.10.2014, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli