Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2014

Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2014

Alma Media Oyj                 Pörssitiedote                                          2.10.2014 klo 15:00

KUTSU ALMA MEDIAN PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 2014

Alma Media Oyj kutsuu sijoitusanalyytikot ja institutionaaliset sijoittajat pääomamarkkinapäiväänsä torstaina 27.11.2014 klo 9 – 11.30 Alma-talolla, Alvar Aallon katu 3 C, Helsinki.

Tilaisuudessa Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telanne kertoo Alma Median strategian painopisteistä ja yhtiön liiketoiminnan digitaalisen transformaation vaiheesta. Talous- rahoitusjohtaja Juha Nuutinen kertoo Alma Median taloudellisesta kehityksestä. Keskusteluun osallistuvat lisäksi liiketoiminta-alueiden vetäjät.

Pääomamarkkinapäivä alkaa aamupalalla klo 9.00 ja esitykset alkavat klo 9.30. Esitysosuus päättyy arviolta noin klo 11.30.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 21.11.2014 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kutsut@almamedia.fi.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan yhtiön verkkosivuilla ja lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta. Tilaisuuden esitysmateriaalit julkaistaan pääomamarkkinapäivän aikana Alma Median verkkosivuilla http://www.almamedia.fi/medialle/aineistot/esitykset/. Esitysmateriaalit julkaistaan vain englannin kielellä.

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Lisätietoja:
Rauno Heinonen, puh. 010 665 2251, rauno.heinonen@almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 2.10.2014, 17:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli