Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Olli-Pekka Behm on menehtynyt

Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Olli-Pekka Behm on menehtynyt

Alma Media Oyj  Lehdistötiedote  30.9.2014 klo 09.18 

Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Olli-Pekka Behm menehtyi eilen lyhyen, mutta vaikean sairauden murtamana Satakunnan keskussairaalassa.

Olli-Pekka Behm toimi Satakunnan Kansan päätoimittajana vuodesta 2006 ja vastaavana päätoimittajana vuoden 2013 lokakuusta. Aiemmin hän työskenteli Suomen Tietotoimistossa vuosina 1990 – 2001 muun muassa toimituspäällikkönä ja markkinointi- ja kehitysjohtajana sekä Hämeen Sanomissa päätoimittajana 2001 – 2006.

Olli-Pekka Behm opittiin Alma Mediassa tuntemaan rautaisena journalismin ammattilaisena sekä luotettavana ja rauhallisena päätoimittajana, joka ratkoi asioita loogisesti ja yhteistyökykyisesti sitä mukaa kun niitä tuli vastaan. Hän oli myös seurallinen, huumorintajuinen ja pidetty hahmo, joka ei työkiireiden keskellä tinkinyt perhekeskeisyydestään.

Lisätietoja:
Kari Juutilainen, liiketoimintayksikön johtaja, Alma Aluemedia, +358 50 4354159.

  • Julkaistu: 30.9.2014, 11:18
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli