Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Tomi Lähdeniemi Satakunnan Kansan päätoimittajan sijaiseksi

Tomi Lähdeniemi Satakunnan Kansan päätoimittajan sijaiseksi

Alma Media Oyj          Lehdistötiedote                  24.9.2014 klo 15.15

TOMI LÄHDENIEMI SATAKUNNAN KANSAN PÄÄTOIMITTAJAN SIJAISEKSI

Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Olli-Pekka Behm jää pitkälle sairauslomalle. Hänen sijaisekseen, määräaikaiseksi vastaavaksi päätoimittajaksi on kutsuttu lehden uutispäällikkö, FM Tomi Lähdeniemi (41).

Lisätietoja:

Kari Juutilainen, liiketoimintayksikön johtaja, Alma Aluemedia, +358504354159


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

 

  • Julkaistu: 24.9.2014, 17:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli